1 دقیقه خواندن
20 Feb
20Feb


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار امیر قطر:🔹ما قطر را یک کشور دوست و برادر می‌دانیم اگرچه همچنان مسائل مبهم و حل‌نشده‌ای همچون بازگرداندن مطالبات ایران که از کره‌جنوبی به قطر منتقل شد، باقی است و می‌دانیم هم اینکه مانع اصلی عملی‌شدن توافقی که در این زمینه انجام شده بود، آمریکاست. 
🔹ما اگر جای قطر بودیم، به فشارهای آمریکا اعتنا نمی‌کردیم و مطالبات طرف مقابل را باز می‌گرداندیم و همچنان انتظار چنین اقدامی را از جانب قطر داریم. تفاوتی میان روسای جمهور آمریکا نیست.
امیر قطر: 🔹از مواضع جمهوری اسلامی در حمایت از مستضعفان جهان و مردم فلسطین قدردانی می‌کنم. هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد.
🔹ایران و قطر برای احداث تونلی در زیر آب، میان دو کشور، توافق کرده‌اند و کمیسیون مشترک دو کشور به‌زودی فعال خواهد شد. در آیندۀ نزدیک هم حجم مبادلات اقتصادی افزایش خواهد یافت.


نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.