1 دقیقه خواندن
12 Apr
12Apr

در معاملات روز پنج‌شنبه بازار جهانی، بهای طلا تحت تأثیر تشدید تنش‌های تجاری میان ایالات متحده و چین، و همچنین افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، با روندی صعودی همراه شد.
بر اساس گزارش‌ها، قیمت هر اونس طلای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش به ۳٬۰۸۹ دلار و ۱۷ سنت رسید.
همچنین در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۸ درصد رشد، به ۳٬۱۰۴ دلار و ۹۰ سنت رسید.
این در حالی است که طلا در تاریخ سوم آوریل، رکورد ۳٬۱۶۷ دلار و ۵۷ سنت را ثبت کرده بود.
دونالد ترامپ؛ رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه با تصمیمی غیرمنتظره، تعرفه‌های سنگینی که اخیراً بر ده‌ها کشور وضع کرده بود را به‌طور موقت کاهش داد؛ اما در عین حال، تعرفه واردات کالاهای چینی را از ۱۰۴ درصد به ۱۲۵ درصد افزایش داد.
این اقدام، منجر به تشدید رویارویی اقتصادی میان دو قدرت بزرگ جهان شده است.
طلا که همواره به‌عنوان پوششی در برابر نااطمینانی‌های سیاسی و اقتصادی شناخته می‌شود، معمولاً در محیط‌هایی با نرخ بهره پایین عملکرد بهتری دارد. طبق صورت‌جلسه اخیر فدرال رزرو، سیاست‌گذاران هشدار داده‌اند که اقتصاد آمریکا با خطر رشد کند و تورم بالا مواجه است.
سایر فلزات ارزشمند نیز واکنش نشان دادند؛ هر انس نقره با کاهش ۰.۵ درصدی به ۳۰ دلار و ۸۹ سنت، هر انس پلاتین با کاهش ۰.۴ درصدی به ۹۳۳ دلار و ۲۰ سنت و هر انس پالادیوم با کاهش یک درصدی به ۹۲۲ دلار و ۵۰ سنت رسید.
معامله‌گران اکنون در انتظار انتشار داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده در روز پنجشنبه و شاخص قیمت تولیدکننده در روز جمعه هستند تا مسیر بعدی سیاست‌های پولی فدرال رزرو را بهتر پیش‌بینی کنند.

نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.